تفاوتهای روغن گیری از کنجد به روش ارده با روغن گیری از کنجد به روش پرس سرد

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
  • بازدید : ۲۸۹۲
تفاوتهای روغن گیری از کنجد به روش ارده با روغن گیری از کنجد به روش پرس سرد


روش تولید ارده برای تولید ارده ابتدا کنجدها به مدت زمان8 ساعت در آب خیسانده می گردد که اب تا مغز دانه ها نفوذ می کند سپس دانه ها را با حرارت بالا تقریبا ۳۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده و کنجد را سرخ یا اصطلاحا بو می دهند پس از ان کنجد ها را اسیاب کرده و ماده ای قهوه ای رنگ به نام ارده تولید میشود، ارده پس از گذشت مدت زمانی روغنی بیرون می دهد که روغن ان جمع آوری شده و بسته بندی می گردد.
خواص ارده و روغن آن
:خاصیت اصلی ان انرژی زا بودن می باشد. از خواص دیگر نیز به ملین و مسهل بودن میتوان اشاره کرد و روغن ان برای تسکین دردهای عضلانی بسیار مفید میباشد. معایب : ۱) با وجود اینکه ارده خواص بسیاری زیادی دارد، اما روغن آن را فقط برای استعمال و پخت و پز میتوان استفاده نمود و در صورتی که به عنوان سرخ کردن استفاده گردد، مضر خواهد بود، که متاسفانه بسیاری از مردم به اشتباه روغن آن را برای سرخ کردن استفاده می کنند.
۲ )روغن ارده هنگام سرخ کردن کف میکند که این به علت نفوذ اب درون دانه ها در مرحله خیساندن میباشد.

۳ )روغن ارده بوی بدی دارد ،که این به دلیل افزایش اسیدیته روغن است ،که این بو موقع سرخ کردن بیشتر هم می شود.
آیا روغن ارده برای سرخ کردن مضر است ؟؟
همانطور که در بالا اشاره شد برای تولید ارده دانه های کنجد را با حرارت بالا بو می دهند، بنابراین علاوه بر اینکه طی این فرایند روغن خواص خود را از دست خواهد داد، بار دیگر نمی توان این روغن را تا ۱۰۰درجه برای سرخ کردن در منزل حرارت داد.
روش تولید روغن کنجد
: برای روغن گیری به روش مستقیم با استفاده از اعمال فشار به کنجدها و با روش سایش از کنجد روغن میگیرند ،در طی این فرایند به هیچ وجه به دانه ها حرارت بالا اعمال نمیشود تا خواص ان حفظ شود و چون در این روش چون کنجدها با پوست روغن گیری می شود پروتیینهای موجود در پوست ان نیز حفظ میشود . در این روش هیچگونه فراوری و یا افزودنی به کنجدها اعمال نخواهد شد، بنابر این روغن ان دقیقا خواص کنجد را دارد، این روش در واقع همان روش عصاری قدیم است. خواص روغن کنجد :
۱ ) به دلیل اینکه به این روغن حین تولید گرما داده نمی شود بهترین روغن برای سرخ کردن می باشد.
۲ ) بعضی از خانواده ها به دلیل بوی روغن کنجد از مصرف ان خوداری کرده و از خواص بی نظیر ان غافل می مانند، اما روغن تولید شده با این روش بوی تند و زننده ای نداشته و خوش عطر و بو است، بنابراین براحتی میتوان ان را جایگزین روغنهای مایع (پالم)نمود.
۳ ) در زمان سرخ کردن به هیچ وجه کف نمی کند.
۴ ) از آن به دفعات می توان برای سرخ کردن استفاده نمود.

دیدگاه ها


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید

همزمان با تأیید انتشار دیدگاه من، به من اطلاع داده شود.
* دیدگاه هایی كه حاوي توهين است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن دیدگاه های خود به صورت حروف لاتين (فينگليش) خودداري نماييد.